Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gfk negotino altin ramadani
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Todevski speelt de bal door. Babunski rent richting de bal. Paraškev begaat een overtreding. Paraškev krijgt een gele kaart. Babunski raakt geblesseerd tijdens het duel. Čakalarov met een snel genomen vrije trap. Kralevski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gfk negotino - altin ramadani 0:1

16e minuut.
Panov geeft een lange en hoge pass. Uzunov probeert de bal aan de voet te houden. Mihov is nu in balbezit. Mihov schiet op doel. Dukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gfk negotino - altin ramadani 0:2

31e minuut.
Dumbalakov is nu in balbezit. Mihov onderschept slim de pass. Mihov met een sublieme pass. Kralevski is nu in balbezit. Kralevski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfk negotino 54%, altin ramadani 46%.
gfk negotino - altin ramadani 0:2

53e minuut.
Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paraškev de bal. Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Suleski geeft een hoge lob. Mihailov rent richting de bal. Gorceski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihailov raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vidimce neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koprov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Koprov probeert naar een medespeler te passen. Babunski kopt de bal weg. Čakalarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidimce rent richting de bal. Vidimce draait met de bal, schiet en ... Koprov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Suleski rent richting de bal. Suleski probeert naar een medespeler te passen. Razvigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov verovert de bal door een tackle van achteren. Mihailov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Uzunov met een sublieme pass. Mihov rent richting de bal. Todevski is nu in balbezit. Mihov verovert de bal door een tackle van achteren. Mihov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vidimce bereikt de bal nog maar net als eerste. Čakalarov onderschept slim de pass. Čakalarov met een sublieme pass. Daar is Mihailov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihailov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfk negotino 42%, altin ramadani 58%.
gfk negotino - altin ramadani 0:2