Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Labunishta slave fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.2
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Stojčevski probeert naar een medespeler te passen. Janev rent richting de bal. Janev geeft de bal voor. Bogdanovski rent richting de bal. Bogdanovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Borov met een sublieme pass. Banduliev geeft een hoge lob. Janev probeert de bal met de borst te controleren. Tenev is nu in balbezit. Tenev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Novakov geeft de bal voor. Zibrecki is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Banduliev kopt de bal weg. Mircevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Labunishta - slave fc 0:1

43e minuut.
Klungelig pakt Čadikovski de bal. Graniќ is nu in balbezit. Graniќ probeert naar een medespeler te passen. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Labunishta 49%, slave fc 51%.
Labunishta - slave fc 0:1

47e minuut.
Tenev rent richting de bal. Tenev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Neskovski de bal onder controle te krijgen. Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ haalt uit met een fantastische trap. Zmbov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Novakov met de inworp. Trpkoski rent richting de bal. Bogdanovski rent richting de bal. Trpkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Trpkoski geeft een lange en hoge pass. Mircevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Novakov geeft een hoge lob. Damcevski is nu in balbezit. Zibrecki verovert de bal door een tackle van achteren. Zibrecki schiet op doel. Mircevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Labunishta - slave fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Labunishta 35%, slave fc 65%.
Labunishta - slave fc 0:2