Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slave fc Labunishta
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Bogdanovski probeert naar een medespeler te passen. Borov rent richting de bal. Borov met een sublieme pass. Zibrecki is nu in balbezit. Zibrecki schiet op doel. Trajčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Trpkoski probeert de bal aan de voet te houden. Kneževiќ rent richting de bal. Kneževiќ probeert naar een medespeler te passen. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 59%, Labunishta 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slave fc - Labunishta 0:0

73e minuut.
Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov verovert de bal door een tackle van achteren. Novakov speelt de bal door. Zibrecki is nu in balbezit. Zibrecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slave fc - Labunishta 1:0

80e minuut.
Borov met de inworp. Ġorģioski rent richting de bal. Ġorģioski geeft een hoge lob. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stojčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčevski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ġorģioski de bal onder controle te krijgen. Bogdanovski is nu in balbezit. Bogdanovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 63%, Labunishta 37%.
slave fc - Labunishta 1:0