Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soccer menager Lester Siti
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
10 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 10.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Soposki verovert de bal door een tackle van achteren. Ćuranov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogdanov. Bogdanov krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Zlatarev verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatarev geeft een hoge lob. Milosavov rent richting de bal. Vaskov verovert de bal door een tackle van achteren. Vaskov haalt uit met een fantastische trap. Mihov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kmetovski speelt de bal door. Mihov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panovski. Panovski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Inworp. Jonceski met een snelle inworp. Ćuranov geeft een hoge lob. Ristovski rent richting de bal. Ristovski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soposki onderschept slim de pass. Vaskov rent richting de bal. Ćuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuranov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Maznov kopt de bal weg. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuranov verovert de bal door een tackle van achteren. Ćuranov schiet op doel. Mihov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soccer menager - Lester Siti 1:0

34e minuut.
Zlatarev geeft de bal voor. Vaskov is nu in balbezit. Bogdanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Ćuranov is nu in balbezit. Ćuranov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Celevski geeft de bal voor. Ćuranov rent richting de bal. Ćuranov passt de bal in één keer door. Vaskov rent richting de bal. Vaskov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
soccer menager - Lester Siti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soccer menager 32%, Lester Siti 68%.
soccer menager - Lester Siti 2:0

65e minuut.
Klungelig pakt Jonceski de bal. Vaskov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogdanovski. Bogdanovski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Grosev rent richting de bal. Ćuranov rent richting de bal. Ćuranov passt de bal zonder na te denken. Vaskov rent richting de bal. Vaskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soccer menager - Lester Siti 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soccer menager 27%, Lester Siti 73%.
soccer menager - Lester Siti 3:0