Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lester Siti spase
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
12.2 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


28e minuut.
Panovski rent richting de bal. Popov is nu in balbezit. Panovski verovert de bal door een tackle van achteren. Gogov verovert de bal door een tackle van achteren. Gogov met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Panovski is nu in balbezit. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov passt de bal met de wreef. Milosavov is nu in balbezit. Hristovski verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Šurmulikovski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Popov de bal. Popov met een sublieme pass. Hristovski is nu in balbezit. Hristovski draait met de bal, schiet en ... Mihov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lester Siti 59%, spase 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lester Siti - spase 0:0

63e minuut.
Popov onderschept slim de pass. Panovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogov krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Grosev rent richting de bal. Popov onderschept slim de pass. Popov passt de bal met de wreef. Damjanovski is nu in balbezit. Damjanovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Popov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ignatov komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Madžovski probeert naar een medespeler te passen. Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatov met een sublieme pass. Hristovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovski schiet op doel. Mihov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mihov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Belevski de bal. Kmetovski kopt de bal weg. Damjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lester Siti - spase 0:1

74e minuut.
Mihov met een harde bal richting middenveld. Ignatov kopt de bal weg. Klungelig pakt Šurmulikovski de bal. Ġorģinski is nu in balbezit. Ġorģinski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ignatov speelt de bal door. Ġorģinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģinski passt de bal zonder na te denken. Hristovski is nu in balbezit. Hristovski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lester Siti - spase 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lester Siti 55%, spase 45%.
Lester Siti - spase 0:2