Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borjan2 krume tasurov
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Stanojkoviќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čakalarov begaat een overtreding. Čakalarov krijgt een gele kaart. Naumovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naumovski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jonceski is nu in balbezit. Cvetanov is nu in balbezit. Cvetanov passt de bal met de wreef. Trpkovski is nu in balbezit. Trpkovski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanoev met een snelle inworp. Šapkarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borjan2 - krume tasurov 0:1

17e minuut.
Šapkarov geeft de bal voor. Cvetanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetanov passt de bal zonder na te denken. Naumovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski met een sublieme pass. Moskov is nu in balbezit. Šapkarov verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Šapkarov geeft de bal voor. Stanoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Borov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanoev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šapkarov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Deskov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borjan2 - krume tasurov 0:2

44e minuut.
Jonceski onderschept slim de pass. Moskov verovert de bal door een tackle van achteren. Moskov passt de bal met de wreef. Stanojkoviќ rent richting de bal. Stanojkoviќ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borjan2 61%, krume tasurov 39%.
Borjan2 - krume tasurov 0:2

75e minuut.
Trpkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetkov onderschept slim de pass. Cvetkov geeft de bal voor. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borjan2 - krume tasurov 0:3

83e minuut.
Damevski geeft een hoge lob. Šapkarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski rent richting de bal. Šapkarov is nu in balbezit. Šapkarov haalt uit met een fantastische trap. Deskov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borjan2 52%, krume tasurov 48%.
Borjan2 - krume tasurov 0:3