Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
quesos fc sapirpisa
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Orlich rent richting de bal. Orlich geeft de bal voor. Sierra heeft problemen om de bal te vangen. Ruesga rent richting de bal. Ruesga draait met de bal, schiet en ... Solórzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Artavia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
quesos fc - sapirpisa 0:1

4e minuut.
Bell probeert naar een medespeler te passen. Bolaños heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Orlich zijn tegenspeler op de grond. Bolaños moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bolaños kan niet meer verder spelen. Mazza komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar met een sublieme pass. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quesos fc 45%, sapirpisa 55%.
quesos fc - sapirpisa 0:1

55e minuut.
Daar is Mazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña onderschept slim de pass. Peña geeft de bal voor. Ruesga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruesga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tenorio rent richting de bal. Warner verovert de bal door een tackle van achteren. Warner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orlich de bal. Orlich haalt uit met een fantastische trap. Solórzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Orlich onderschept slim de pass. Ruesga bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quesos fc 48%, sapirpisa 52%.
quesos fc - sapirpisa 0:1