Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jurassic park builder Los Camiones
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal met de wreef. Corrales rent richting de bal. Corrales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda rent richting de bal. Meléndez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peñaranda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Meléndez geeft een lange en hoge pass. Francia probeert de bal aan de voet te houden. Corrales rent richting de bal. Corrales draait met de bal, schiet en ... Medrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales draait met de bal, schiet en ... Medrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres met een sublieme pass. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jurassic park builder - Los Camiones 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jurassic park builder 72%, Los Camiones 28%.
jurassic park builder - Los Camiones 0:1

48e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Avino de bal onder controle te krijgen. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Reynolds geeft een lange en hoge pass. Elizondo is nu in balbezit. Porras onderschept slim de pass. Porras haalt uit met een fantastische trap. Cerdas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal zonder na te denken. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap. Francia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal in één keer door. Beteta probeert naar een medespeler te passen. Corrales is nu in balbezit. Corrales haalt uit met een fantastische trap. Paal! Na een snelle pass probeert Biamonte de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beteta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel. Medrano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jurassic park builder 59%, Los Camiones 41%.
jurassic park builder - Los Camiones 0:1