Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oharryqudd FC Martells Atrevits
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Pires geeft de bal voor. Muntanya rent richting de bal. Muntanya geeft een lange en hoge pass. Sugrañes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugrañes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Obiols is nu in balbezit. Llorenç rent richting de bal. Obiols bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorenç haalt uit met een fantastische trap. Calbet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Geli is nu in balbezit. Geli passt de bal in één keer door. Bastida rent richting de bal. Fontàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastida verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oharryqudd FC 61%, Martells Atrevits 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oharryqudd FC - Martells Atrevits 0:0

53e minuut.
Abellan geeft de bal voor. Inworp. Grau met een snelle inworp. Bastida bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastida geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Muntanya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muntanya speelt de bal door. Ferreres bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorenç onderschept slim de pass. Llorenç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Robirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Robirosa met een sublieme pass. Sugrañes is nu in balbezit. Bastida bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastida schiet op doel. Reig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oharryqudd FC 40%, Martells Atrevits 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oharryqudd FC - Martells Atrevits 0:0