Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Assiqeladd Czawit FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 22.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Àlvarez de Fukate is nu in balbezit. Àlvarez de Fukate geeft de bal voor. Oriol rent richting de bal. Oriol schiet op doel. Cinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Assiqeladd - Czawit FC 0:1

12e minuut.
Dallerès is nu in balbezit. Basses rent richting de bal. Basses met een sublieme pass. Oriol is nu in balbezit. Oriol schiet op doel. Cinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Alves met een sublieme pass. Siracusa rent richting de bal. Siracusa probeert naar een medespeler te passen. Lobató rent richting de bal. Lobató schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Assiqeladd 57%, Czawit FC 43%.
FC Assiqeladd - Czawit FC 0:1

48e minuut.
Mun kopt de bal weg. Anglada bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriol verovert de bal door een tackle van achteren. Oriol haalt uit met een fantastische trap. Cinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mun verovert de bal door een tackle van achteren. Dallerès onderschept slim de pass. Dallerès passt de bal in één keer door. Oriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriol haalt uit met een fantastische trap. Cinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mun verovert de bal door een tackle van achteren. Siracusa verovert de bal door een tackle van achteren. Dallerès is nu in balbezit. Oriol verovert de bal door een tackle van achteren. Oriol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Àlvarez de Fukate rent richting de bal. Montràs is nu in balbezit. Àlvarez de Fukate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Àlvarez de Fukate krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Forcadell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Siracusa de bal. Basses probeert naar een medespeler te passen. Oriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Montràs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mun verovert de bal door een tackle van achteren. Oriol is nu in balbezit. Mun is nu in balbezit. Mun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Assiqeladd 68%, Czawit FC 32%.
FC Assiqeladd - Czawit FC 0:1