Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tocaitalla.F.S Frenaenbache
Copa Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
De Eulate geeft een hoge lob. Inworp. Adsuar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porta kan de bal niet met de borst controleren. Porta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Llobet geeft een hoge lob. Inworp. Zurdo met een snelle inworp. Colell kan de bal niet met de borst controleren. Colell schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tocaitalla.F.S - Frenaenbache 1:0

16e minuut.
Colell met een sublieme pass. Masjoan is nu in balbezit. Porta begaat een overtreding. Porta krijgt een gele kaart. Masjoan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pons zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bach speelt de bal door. Mallaví bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallaví haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Roig is nu in balbezit. Porta verovert de bal door een tackle van achteren. Porta passt de bal in één keer door. Adsuar rent richting de bal. Adsuar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grandpierre probeert naar een medespeler te passen. Adsuar is nu in balbezit. Adsuar passt de bal in één keer door. Mitjavila is nu in balbezit. Mitjavila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tocaitalla.F.S 52%, Frenaenbache 48%.
Tocaitalla.F.S - Frenaenbache 1:0

67e minuut.
Zurdo rent richting de bal. Zurdo passt de bal in één keer door. Grandpierre is nu in balbezit. Porta is nu in balbezit. Porta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tocaitalla.F.S 32%, Frenaenbache 68%.
Tocaitalla.F.S - Frenaenbache 1:0