Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrers Forts Sueca C. E.
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
De la Roca rent richting de bal. Sirés begaat een overtreding. De la Roca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farré met een snel genomen vrije trap. Daar is Casals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell schiet op doel. Sagarra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrers Forts - Sueca C. E. 0:1

16e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Casals bereikt de bal nog maar net als eerste. Casals speelt de bal door. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrers Forts - Sueca C. E. 0:2

19e minuut.
Amat heeft problemen om de bal te vangen. Jover rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft een lange en hoge pass. Carbonell springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jover probeert naar een medespeler te passen. Farré is nu in balbezit. Maneiro onderschept slim de pass. Maneiro haalt uit met een fantastische trap. Bonet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrers Forts - Sueca C. E. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrers Forts 55%, Sueca C. E. 45%.
Guerrers Forts - Sueca C. E. 1:2

51e minuut.
Codina probeert naar een medespeler te passen. Boronat is nu in balbezit. Artigues is nu in balbezit. Maneiro onderschept slim de pass. Maneiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Sagarra de bal. Casals is nu in balbezit. Sagarra verovert de bal door een tackle van achteren. Torres onderschept slim de pass. Torres schiet op doel. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrers Forts - Sueca C. E. 1:3

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garcia trapt de bal weg van het doel. Carbonell is nu in balbezit. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sirés passt de bal met de wreef. Maneiro controleert de bal met de borst. Maneiro probeert naar een medespeler te passen. Boronat rent richting de bal. Boronat schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Farré heeft problemen om de bal te vangen. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan speelt de bal door. Casals rent richting de bal. Casals schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrers Forts 44%, Sueca C. E. 56%.
Guerrers Forts - Sueca C. E. 1:3