Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kigugjuk Rayane
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Hernando passt de bal met de wreef. Daar is Maneiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilarrasa verovert de bal door een tackle van achteren. Jonqueres verovert de bal door een tackle van achteren. Jonqueres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Farré met een harde bal richting middenveld. Torres kopt de bal weg. Klungelig pakt Douet de bal. Balcells onderschept slim de pass. Balcells draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Balcells bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rosal ... Strafschop! Rosal krijgt een gele kaart. Torres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torres zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Rayane 0:1

22e minuut.
Rosal kopt de bal weg. Valls bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls met een sublieme pass. Maneiro rent richting de bal. Maneiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pallarols geeft een hoge lob. Gil rent richting de bal. Jonqueres is nu in balbezit. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro draait met de bal, schiet en ... Farré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bonet geeft een lange en hoge pass. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells onderschept slim de pass. Balcells draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bevià de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kigugjuk 52%, Rayane 48%.
kigugjuk - Rayane 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonet met de inworp. Valls controleert de bal met de borst. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres speelt de bal door. Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells onderschept slim de pass. Balcells haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Rayane 0:2

73e minuut.
Bonet speelt de bal door. Gil geeft de bal voor. Valls is nu in balbezit. Balcells onderschept slim de pass. Balcells haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kigugjuk 52%, Rayane 48%.
kigugjuk - Rayane 0:2