Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayane kigugjuk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Alemany kopt de bal weg. Pallarols rent richting de bal. Met opzet legt Torres zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Torres moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Torres schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Farré trapt de bal weg van het doel. Aristot kopt de bal weg. Balcells rent richting de bal. Balcells haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Douet met een snelle inworp. Pallarols rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilarrasa. Pallarols wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pallarols kan niet meer verder spelen. Yaqüe komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Valdés is nu in balbezit. Jonqueres onderschept slim de pass. Met opzet legt Valdés zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Valdés moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Valdés schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Aristot speelt de bal door. Balcells probeert de bal met de borst te controleren. Bevià tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balcells is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balcells komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayane - kigugjuk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayane 41%, kigugjuk 59%.
Rayane - kigugjuk 1:0

68e minuut.
Valls speelt de bal door. Maneiro rent richting de bal. Vilarrasa rent richting de bal. Maneiro onderschept slim de pass. Maneiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grabulós onderschept slim de pass. Grabulós geeft de bal voor. Maneiro rent richting de bal. Maneiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rayane - kigugjuk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayane 56%, kigugjuk 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rayane - kigugjuk 1:1