Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kigugjuk Guerrers Forts
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Codina met een sublieme pass. Maneiro is nu in balbezit. Bevià probeert naar een medespeler te passen. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Guerrers Forts 0:1

11e minuut.
Yaqüe rent richting de bal. Yaqüe geeft een lange en hoge pass. Grabulós bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro schiet op doel. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pallarols probeert naar een medespeler te passen. Maneiro is nu in balbezit. Jover legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jover krijgt een gele kaart. Maneiro raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jonqueres neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Caballé is nu in balbezit. Caballé passt de bal zonder na te denken. Maneiro speelt de bal door. Boronat is nu in balbezit. Boronat schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Guerrers Forts 0:2

19e minuut.
Fàbregas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fàbregas geeft een lange en hoge pass. Valls is nu in balbezit. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro draait met de bal, schiet en ... Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Guerrers Forts 0:3

23e minuut.
Douet geeft een hoge lob. Codina is nu in balbezit. Codina passt de bal met de wreef. Maneiro geeft een hoge lob. Boronat heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pallarols rent richting de bal. Jover onderschept slim de pass. Jover met een sublieme pass. Boronat bereikt de bal nog maar net als eerste. Boronat haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Maneiro probeert naar een medespeler te passen. Boronat rent richting de bal. Valls verovert de bal door een tackle van achteren. Maneiro onderschept slim de pass. Maneiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Guerrers Forts 0:4

43e minuut.
Jonqueres verovert de bal door een tackle van achteren. Jover bereikt de bal nog maar net als eerste. Jover geeft een lange en hoge pass. Boronat rent richting de bal. Boronat haalt uit met een fantastische trap. Domingo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Guerrers Forts 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kigugjuk 65%, Guerrers Forts 35%.
kigugjuk - Guerrers Forts 0:5

53e minuut.
Daar is Valls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maneiro onderschept slim de pass. Maneiro passt de bal zonder na te denken. Boronat bereikt de bal nog maar net als eerste. Boronat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Codina is nu in balbezit. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro probeert naar een medespeler te passen. Boronat is nu in balbezit. Boronat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Guerrers Forts 0:6

66e minuut.
Jonqueres verovert de bal door een tackle van achteren. Boronat onderschept slim de pass. Valls is nu in balbezit. Boronat onderschept slim de pass. Boronat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kigugjuk 70%, Guerrers Forts 30%.
kigugjuk - Guerrers Forts 0:6