Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kigugjuk Sueca C. E.
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls rent richting de bal. Pallarols heeft problemen om de bal te vangen. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Claverol verovert de bal door een tackle van achteren. Claverol passt de bal in één keer door. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Domingo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Sueca C. E. 0:1

28e minuut.
Pallarols geeft een lange en hoge pass. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell passt de bal zonder na te denken. Casals rent richting de bal. Casals haalt uit met een fantastische trap. Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domingo met een sublieme pass. Roldan kopt de bal weg. Douet bereikt de bal nog maar net als eerste. Galí onderschept slim de pass. Galí geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Sueca C. E. 0:2

32e minuut.
Forcadell geeft een hoge lob. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarols rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Douet rent richting de bal. Galí rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Douet. Galí wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Galí kan niet meer verder spelen. Farré komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kigugjuk 69%, Sueca C. E. 31%.
kigugjuk - Sueca C. E. 0:2

47e minuut.
De la Roca kopt de bal weg. Claverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonqueres onderschept slim de pass. Maneiro rent richting de bal. Maneiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Claverol is nu in balbezit. Pallarols is nu in balbezit. Claverol probeert naar een medespeler te passen. Carbonell rent richting de bal. Carbonell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De la Roca speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valls met de inworp. Grabulós geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - Sueca C. E. 1:2

71e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls verovert de bal door een tackle van achteren. Valls speelt de bal door. Casals is nu in balbezit. Casals draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pallarols speelt de bal door. Valls bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls met een sublieme pass. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bonet trapt de bal weg van het doel. Roldan probeert de bal met de borst te controleren. Pallarols begaat een overtreding. Pallarols krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Rosal is nu in balbezit. Forcadell verovert de bal door een tackle van achteren. Forcadell geeft een lange en hoge pass. Carbonell rent richting de bal. Carbonell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kigugjuk 47%, Sueca C. E. 53%.
kigugjuk - Sueca C. E. 1:2