Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayane juandi1234
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Vilanova passt de bal in één keer door. Daar is Casal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanxo begaat een overtreding. Xanxo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Casal raakt geblesseerd tijdens het duel. Casal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Moraleda de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Balcells bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bonet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ortega komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Vilarrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrasa geeft de bal voor. Escura probeert de bal met de borst te controleren. Balcells is nu in balbezit. Balcells schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ortega geeft de bal voor. Klungelig pakt Palau de bal. Balcells rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Gaset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Valdés is nu in balbezit. Xanxo verovert de bal door een tackle van achteren. Xanxo passt de bal in één keer door. Peremiquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peremiquel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayane 52%, juandi1234 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rayane - juandi1234 0:0

49e minuut.
Vilarrasa kopt de bal weg. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal zonder na te denken. Balcells bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Casal probeert naar een medespeler te passen. Vilanova rent richting de bal. Vilanova met een sublieme pass. Peremiquel is nu in balbezit. Peremiquel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés maakt een afschuwelijke overtreding. Valdés is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil geeft de bal voor. Klungelig pakt Moraleda de bal. Balcells bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Palau bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jaume controleert de bal met de borst. Jaume probeert naar een medespeler te passen. Gil met een sublieme pass. Balcells rent richting de bal. Balcells haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayane 63%, juandi1234 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rayane - juandi1234 0:0