Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tocaitalla.F.S Sueca C. E.
Copa Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Porta is nu in balbezit. De la Roca onderschept slim de pass. De la Roca passt de bal zonder na te denken. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell geeft een lange en hoge pass. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallcrís is nu in balbezit. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallcrís bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallcrís draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tocaitalla.F.S - Sueca C. E. 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Dallcrís de bal. Dallcrís geeft de bal voor. Klungelig pakt Garcia de bal. Porta is nu in balbezit. Porta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tocaitalla.F.S - Sueca C. E. 2:0

27e minuut.
Mercadé geeft de bal voor. Moreiro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mercadé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zurdo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Adsuar is nu in balbezit. Garcia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adsuar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adsuar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Artigues de bal. Bonet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porta is nu in balbezit. Porta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tocaitalla.F.S - Sueca C. E. 3:0

39e minuut.
Grandpierre geeft een hoge lob. De la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Roca geeft de bal voor. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dallerès raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tocaitalla.F.S 49%, Sueca C. E. 51%.
Tocaitalla.F.S - Sueca C. E. 3:0

66e minuut.
Adsuar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adsuar passt de bal met de wreef. Porta rent richting de bal. Porta haalt uit met een fantastische trap. Bonet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Adsuar is nu in balbezit. Galí verovert de bal door een tackle van achteren. Galí geeft een lange en hoge pass. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tocaitalla.F.S 32%, Sueca C. E. 68%.
Tocaitalla.F.S - Sueca C. E. 3:0