Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sueca C. E. Tocaitalla.F.S
Attack Tactiek Copa
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Galí passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adsuar met de inworp. Porta is nu in balbezit. Porta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sueca C. E. - Tocaitalla.F.S 0:1

15e minuut.
Zurdo passt de bal in één keer door. Dallcrís is nu in balbezit. Dallcrís passt de bal met de wreef. Porta rent richting de bal. Porta haalt uit met een fantastische trap. Bonet bokst de bal weg.

17e minuut.
Zurdo met een snelle inworp. Dallcrís rent richting de bal. Dallcrís speelt de bal door. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Adsuar met een snelle inworp. Porta kan de bal niet met de borst controleren. Porta passt de bal zonder na te denken. Dallcrís rent richting de bal. Dallcrís draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Forcadell speelt de bal door. Segarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Casals verovert de bal door een tackle van achteren. Casals probeert naar een medespeler te passen. Garcia geeft een lange en hoge pass. Bianchi bokst de bal weg.

45e minuut.
Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grandpierre. Roldan raakt geblesseerd tijdens het duel. Roldan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferreres is nu in balbezit. Casals onderschept slim de pass. Casals haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sueca C. E. 61%, Tocaitalla.F.S 39%.
Sueca C. E. - Tocaitalla.F.S 0:1

59e minuut.
Zurdo rent richting de bal. Claverol rent richting de bal. Claverol passt de bal zonder na te denken. Casals bereikt de bal nog maar net als eerste. Casals geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De la Roca is nu in balbezit. Zurdo bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Roca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De la Roca krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Adsuar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roldan met een snelle inworp. Galí rent richting de bal. Galí geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sueca C. E. 44%, Tocaitalla.F.S 56%.
Sueca C. E. - Tocaitalla.F.S 0:1