Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrers Forts Frenaenbache
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro passt de bal met de wreef. Bach speelt de bal door. Mitjavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitjavila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mallaví bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallaví passt de bal zonder na te denken. Mitjavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitjavila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrers Forts - Frenaenbache 0:1

19e minuut.
Puig-arnal probeert naar een medespeler te passen. Masjoan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maneiro. Maneiro krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Olivé met een snelle inworp. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina passt de bal met de wreef. Boronat is nu in balbezit. Boronat draait met de bal, schiet en ... De Eulate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Roig de bal onder controle te krijgen. Boronat bereikt de bal nog maar net als eerste. Boronat schiet op doel. De Eulate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerrers Forts - Frenaenbache 1:1

24e minuut.
Llobet verovert de bal door een tackle van achteren. Llobet geeft een hoge lob. Caballé probeert de bal aan de voet te houden. Mitjavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitjavila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrers Forts - Frenaenbache 1:2

27e minuut.
Amat is nu in balbezit. Amat geeft de bal voor. Fàbregas rent richting de bal. Fàbregas geeft een lange en hoge pass. Boronat krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Boronat rent richting de bal. Abelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Boronat onderschept slim de pass. Boronat schiet op doel. Pons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Eulate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrers Forts 51%, Frenaenbache 49%.
Guerrers Forts - Frenaenbache 1:2

74e minuut.
Masjoan bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé verovert de bal door een tackle van achteren. Masjoan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masjoan krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Maneiro passt de bal in één keer door. Bach rent richting de bal. Bach probeert naar een medespeler te passen. Mitjavila rent richting de bal. Mitjavila haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrers Forts 43%, Frenaenbache 57%.
Guerrers Forts - Frenaenbache 1:2