Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.rostro Rayane
424 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Aristot kopt de bal weg. Torres rent richting de bal. Torres passt de bal zonder na te denken. Balcells bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Costura met een harde bal richting middenveld. Carmany kopt de bal weg. Bigatà bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigatà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.rostro - Rayane 1:0

9e minuut.
Costura met een harde bal richting middenveld. Ortega geeft een lange en hoge pass. Gassé probeert de bal aan de voet te houden. Balcells is nu in balbezit. Balcells schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Salisart met een sublieme pass. Dubroca rent richting de bal. Vilarrasa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilarrasa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Baixech rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. Baixech legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torres neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c.rostro - Rayane 1:1

24e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Salvà is nu in balbezit. Bigatà verovert de bal door een tackle van achteren. Bigatà schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.rostro - Rayane 2:1

29e minuut.
Carmany passt de bal in één keer door. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal passt de bal in één keer door. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ortega geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gassé de bal onder controle te krijgen. Baixech is nu in balbezit. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.rostro 64%, Rayane 36%.
f.c.rostro - Rayane 2:1

49e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baixech. Ortega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortega met een snel genomen vrije trap. Gassé bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells is nu in balbezit. Balcells schiet op doel. Costura bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Verdaguer met een snelle inworp. Dubroca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrasa begaat een overtreding. Vilarrasa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Torres rent richting de bal. Salisart onderschept slim de pass. Salisart passt de bal in één keer door. Daar is Carmany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmany schiet op doel. Farré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.rostro 41%, Rayane 59%.
f.c.rostro - Rayane 2:1