Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayane f.c.rostro
Normal Tactiek 424
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Carmany onderschept slim de pass. Carmany speelt de bal door. Balcells is nu in balbezit. Balcells haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Carmany bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ortega zijn tegenspeler op de grond. Ortega krijgt een gele kaart. Carmany wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carmany kan niet meer verder spelen. Salisart komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Company onderschept slim de pass. Inworp. Dubroca met een snelle inworp. Salisart rent richting de bal. Salisart geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vilarrasa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dallarès komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Salisart bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisart passt de bal zonder na te denken. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigatà verovert de bal door een tackle van achteren. Bigatà haalt uit met een fantastische trap. Farré bokst de bal weg.

24e minuut.
Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues geeft de bal voor. Plasència heeft problemen om de bal te vangen. Baixech rent richting de bal. Baixech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Salisart met een sublieme pass. Aristot probeert naar een medespeler te passen. Balcells bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Coloms de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bigatà bereikt de bal nog maar net als eerste. Company onderschept slim de pass. Company geeft een hoge lob. Daar is Balcells, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcells schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Aristot de bal onder controle te krijgen. Prat geeft de bal voor. Dallarès bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigatà onderschept slim de pass. Bigatà schiet op doel. Farré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dubroca geeft een lange en hoge pass. Company probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salisart bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisart haalt uit met een fantastische trap. Farré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayane - f.c.rostro 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayane 54%, f.c.rostro 46%.
Rayane - f.c.rostro 0:1

47e minuut.
Prat is nu in balbezit. Aristot bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristot passt de bal zonder na te denken. Balcells bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells haalt uit met een fantastische trap. Costura bokst de bal weg. Klungelig pakt Coloms de bal. Balcells rent richting de bal. Balcells schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Aristot rent richting de bal. Aristot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salvà de bal. Bigatà bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigatà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor. Gassé is nu in balbezit. Balcells onderschept slim de pass. Balcells draait met de bal, schiet en ... Costura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plasència neemt de hoekschop. Aristot is nu in balbezit. Aristot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Salisart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teixidó komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Casal passt de bal zonder na te denken. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells rent richting de bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Costura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Casal speelt de bal door. Ortega rent richting de bal. Ortega geeft een lange en hoge pass. Aristot bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Aristot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farràs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayane 53%, f.c.rostro 47%.
Rayane - f.c.rostro 0:1