Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juandi1234 kigugjuk
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Maneiro controleert de bal met de borst. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanxo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xanxo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez speelt de bal door. Valls is nu in balbezit. Peremiquel onderschept slim de pass. Peremiquel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Douet passt de bal in één keer door. Vilanova is nu in balbezit. Vilanova passt de bal in één keer door. Peremiquel is nu in balbezit. Peremiquel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pallarols geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramírez met de inworp. Xanxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanxo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juandi1234 39%, kigugjuk 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juandi1234 - kigugjuk 0:0

48e minuut.
Douet geeft een hoge lob. Grabulós probeert de bal met de borst te controleren. Jaume onderschept slim de pass. Peremiquel heeft problemen om de bal te vangen. Peremiquel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Palau speelt de bal door. Klungelig pakt Xanxo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valls. Valls krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Palau rent richting de bal. Palau geeft de bal voor. Peremiquel is nu in balbezit. Peremiquel schiet op doel. Domingo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juandi1234 - kigugjuk 1:0

70e minuut.
Alemany geeft de bal voor. Inworp. Ramírez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xanxo is nu in balbezit. Xanxo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juandi1234 - kigugjuk 2:0

74e minuut.
Grabulós bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulós met een sublieme pass. Rifé kan de bal niet met de borst controleren. Jonqueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonqueres geeft een lange en hoge pass. Gaset bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juandi1234 40%, kigugjuk 60%.
juandi1234 - kigugjuk 2:0