Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kigugjuk juandi1234
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Hernando de bal onder controle te krijgen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal in één keer door. Peremiquel is nu in balbezit. Peremiquel draait met de bal, schiet en ... Domingo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Peremiquel verovert de bal door een tackle van achteren. Alemany geeft een lange en hoge pass. Jonqueres kopt de bal weg. Maneiro rent richting de bal. Maneiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Palau kopt de bal weg. Bevià probeert de bal aan de voet te houden. Peremiquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peremiquel schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Jaume is nu in balbezit. Maneiro onderschept slim de pass. Palau onderschept slim de pass. Jonqueres onderschept slim de pass. Jonqueres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kigugjuk 64%, juandi1234 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kigugjuk - juandi1234 0:0

53e minuut.
Palau speelt de bal door. Xanxo is nu in balbezit. Alemany is nu in balbezit. Peremiquel verovert de bal door een tackle van achteren. Peremiquel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - juandi1234 0:1

55e minuut.
Douet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bevià, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peremiquel verovert de bal door een tackle van achteren. Peremiquel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - juandi1234 0:2

69e minuut.
Inworp. Grabulós met de inworp. Jaume speelt de bal door. Valls rent richting de bal. Valls geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Xanxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peremiquel is nu in balbezit. Alemany rent richting de bal. Peremiquel verovert de bal door een tackle van achteren. Peremiquel schiet op doel. Domingo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Jaume probeert naar een medespeler te passen. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova passt de bal met de wreef. Peremiquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peremiquel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Pallarols geeft een hoge lob. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernando. Hernando krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Valls rent richting de bal. Jaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaume speelt de bal door. Peremiquel is nu in balbezit. Peremiquel schiet op doel. Domingo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kigugjuk - juandi1234 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kigugjuk 73%, juandi1234 27%.
kigugjuk - juandi1234 0:3