Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juandi1234 Sueca C. E.
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Moraleda geeft een lange en hoge pass. Rodríguez kopt de bal weg. Peremiquel rent richting de bal. Peremiquel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juandi1234 - Sueca C. E. 1:0

21e minuut.
Galí rent richting de bal. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez speelt de bal door. Peremiquel rent richting de bal. Peremiquel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vilanova geeft een lange en hoge pass. Peremiquel rent richting de bal. De la Roca probeert naar een medespeler te passen. Peremiquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peremiquel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonet bokst de bal weg.

38e minuut.
Claverol rent richting de bal. Xanxo verovert de bal door een tackle van achteren. Xanxo passt de bal in één keer door. Peremiquel rent richting de bal. Peremiquel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juandi1234 27%, Sueca C. E. 73%.
juandi1234 - Sueca C. E. 1:0

46e minuut.
Carbonell passt de bal in één keer door. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit. Peremiquel onderschept slim de pass. Peremiquel haalt uit met een fantastische trap. Bonet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Jaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaume passt de bal met de wreef. Garcia heeft problemen om de bal te vangen. Peremiquel is nu in balbezit. Peremiquel haalt uit met een fantastische trap. Bonet bokst de bal weg.

54e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Roldan rent richting de bal. Jaume verovert de bal door een tackle van achteren. Jaume passt de bal zonder na te denken. Peremiquel is nu in balbezit. Paal! Peremiquel rent richting de bal. Peremiquel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juandi1234 - Sueca C. E. 2:0

62e minuut.
Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell probeert naar een medespeler te passen. Rifé bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Gaset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonet met een harde bal richting middenveld. Palau kopt de bal weg. Peremiquel rent richting de bal. Peremiquel schiet op doel. Bonet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rifé met de inworp. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft een hoge lob. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Escura geeft een hoge lob. Xanxo kopt de bal weg. De la Roca probeert de bal aan de voet te houden. Peremiquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peremiquel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Galí controleert de bal met de borst. Jaume rent richting de bal. Jaume probeert naar een medespeler te passen. Peremiquel rent richting de bal. Peremiquel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juandi1234 36%, Sueca C. E. 64%.
juandi1234 - Sueca C. E. 2:0