Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frenaenbache Rayane
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Ortega is nu in balbezit. De Eulate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Eulate krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Ortega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gil met een snel genomen vrije trap. Balcells controleert de bal met de borst. Terroso is nu in balbezit. Balcells verovert de bal door een tackle van achteren. Balcells schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Terroso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortega met een snelle inworp. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frenaenbache - Rayane 0:1

8e minuut.
Masjoan kopt de bal weg. Torres probeert de bal aan de voet te houden. Terroso rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Frenaenbache - Rayane 0:2

11e minuut.
Terroso rent richting de bal. Valdés onderschept slim de pass. Valdés geeft een lange en hoge pass. Balcells is nu in balbezit. Balcells schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vilarrasa heeft problemen om de bal te vangen. Mallaví begaat een overtreding. Vilarrasa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilarrasa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aristot bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aristot geeft de bal voor. Torres is nu in balbezit. Balcells rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mallaví rent richting de bal. Mallaví passt de bal in één keer door. Mitjavila is nu in balbezit. Mitjavila haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Company de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bach zal de hoekschop nemen. Daar is Masjoan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masjoan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Frenaenbache - Rayane 1:2

35e minuut.
Valdés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plasència komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Roig rent richting de bal. Aristot onderschept slim de pass. Aristot met een sublieme pass. Balcells is nu in balbezit. Balcells schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frenaenbache 60%, Rayane 40%.
Frenaenbache - Rayane 1:2

48e minuut.
Aristot verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aristot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vilarrasa rent richting de bal. Vilarrasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frenaenbache - Rayane 1:3

56e minuut.
Casal passt de bal zonder na te denken. Vilarrasa is nu in balbezit. Vilarrasa passt de bal met de wreef. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Plasència onderschept slim de pass. Plasència probeert naar een medespeler te passen. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcells is nu in balbezit. Balcells schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Terroso geeft een lange en hoge pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vilarrasa controleert de bal met de borst. Vilarrasa probeert naar een medespeler te passen. Abelló rent richting de bal. Balcells verovert de bal door een tackle van achteren. Balcells draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frenaenbache - Rayane 1:4

74e minuut.
Mitjavila passt de bal met de wreef. Terroso is nu in balbezit. Terroso speelt de bal door. Klungelig pakt Balcells de bal. Balcells schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Pons de bal onder controle te krijgen. Vilarrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrasa passt de bal met de wreef. Plasència rent richting de bal. Plasència geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Aristot rent richting de bal. Aristot geeft een hoge lob. Vilarrasa probeert de bal met de borst te controleren. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frenaenbache - Rayane 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frenaenbache 66%, Rayane 34%.
Frenaenbache - Rayane 1:5