Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Engranatges Galants Trons Majestuosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Rebernaigua is nu in balbezit. Pagès bereikt de bal nog maar net als eerste. Reguera rent richting de bal. Pagès verovert de bal door een tackle van achteren. Pagès haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Abbós onderschept slim de pass. Abbós geeft een lange en hoge pass. Rebernaigua kopt de bal weg. Alsina rent richting de bal. Alsina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bernad onderschept slim de pass. Bernad speelt de bal door. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró geeft de bal voor. Alsina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rogé geeft de bal voor. Abbós kopt de bal weg. Daar is Companys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alsina rent richting de bal. Alsina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Abbós onderschept slim de pass. Abbós geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Companys de bal onder controle te krijgen. Alsina bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges Galants - Trons Majestuosos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges Galants 50%, Trons Majestuosos 50%.
Engranatges Galants - Trons Majestuosos 0:1

47e minuut.
Duró rent richting de bal. Duró geeft de bal voor. Alsina is nu in balbezit. Alsina haalt uit met een fantastische trap. Babot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges Galants - Trons Majestuosos 0:2

56e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Denti verovert de bal door een tackle van achteren. Denti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rebernaigua de bal onder controle te krijgen. Baró geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gabriel onderschept slim de pass. Bernad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernad passt de bal in één keer door. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rebernaigua controleert de bal met de borst. Baró probeert naar een medespeler te passen. Pagès bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsina is nu in balbezit. Alsina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges Galants - Trons Majestuosos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges Galants 57%, Trons Majestuosos 43%.
Engranatges Galants - Trons Majestuosos 0:3