Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Engranatges Galants Pirineus Sokker
Normal Tactiek T001
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
16.8 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bernad passt de bal met de wreef. Alabau rent richting de bal. Alabau geeft een lange en hoge pass. Portes is nu in balbezit. Portes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Moral bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lluís de bal. Alabau is nu in balbezit. Alabau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Baró geeft de bal voor. Companys bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiga verovert de bal door een tackle van achteren. Portes rent richting de bal. Portes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lluís met een sublieme pass. Artiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernad verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pires bereikt de bal nog maar net als eerste. Pires passt de bal met de wreef. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Mallol probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Moral heeft problemen om de bal te vangen. Moral speelt de bal door. Portes is nu in balbezit. Portes schiet op doel. Babot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges Galants - Pirineus Sokker 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges Galants 55%, Pirineus Sokker 45%.
Engranatges Galants - Pirineus Sokker 0:1

54e minuut.
Rogé is nu in balbezit. Rogé probeert naar een medespeler te passen. Casanellas geeft de bal voor. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Casanellas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogé bereikt de bal nog maar net als eerste. Gené schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gené is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rogé raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rogé kan niet meer verder spelen. Gabriel komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Valdés passt de bal in één keer door. Alabau geeft een hoge lob. Companys bereikt de bal nog maar net als eerste. Portes verovert de bal door een tackle van achteren. Portes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges Galants 60%, Pirineus Sokker 40%.
Engranatges Galants - Pirineus Sokker 0:1