Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguars Espectaculars FC Pugediniff
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
matig Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Rogé rent richting de bal. Rogé geeft de bal voor. Sarrat heeft problemen om de bal te vangen. Mestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguars Espectaculars - FC Pugediniff 0:1

11e minuut.
Cabó verovert de bal door een tackle van achteren. Mestre is nu in balbezit. Cabó rent richting de bal. Mestre onderschept slim de pass. Mestre geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Cabó is nu in balbezit. Masover onderschept slim de pass. Masover passt de bal in één keer door. Mestre rent richting de bal. Mestre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Taulats met de inworp. Pla is nu in balbezit. Pla speelt de bal door. Chinea is nu in balbezit. Chinea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Rogé met een snelle inworp. Cutrinas rent richting de bal. Cabó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabó krijgt een gele kaart. Cutrinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cutrinas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguars Espectaculars - FC Pugediniff 0:2

32e minuut.
Cutrinas rent richting de bal. Cutrinas geeft een hoge lob. Gresa probeert de bal aan de voet te houden. Mestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguars Espectaculars - FC Pugediniff 0:3

37e minuut.
Abeya geeft de bal voor. Masover kopt de bal weg. Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mestre onderschept slim de pass. Mestre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rogé passt de bal in één keer door. Solsona is nu in balbezit. Solsona passt de bal zonder na te denken. Daar is Chinea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernàndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pla kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Batalla de bal onder controle te krijgen. Masover is nu in balbezit. Batalla verovert de bal door een tackle van achteren. Batalla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguars Espectaculars - FC Pugediniff 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguars Espectaculars 63%, FC Pugediniff 37%.
Jaguars Espectaculars - FC Pugediniff 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguars Espectaculars 59%, FC Pugediniff 41%.
Jaguars Espectaculars - FC Pugediniff 1:3