Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcons Grans Pirineus Sokker
Normal Tactiek T001
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.9 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Alabau rent richting de bal. Alabau met een sublieme pass. Moral met een sublieme pass. Ricart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart haalt uit met een fantastische trap. Mallol bokst de bal weg.

19e minuut.
Mallol met een harde bal richting middenveld. Alabau kopt de bal weg. Adrover controleert de bal met de borst. Ricart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Baró bereikt de bal nog maar net als eerste. Baró geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prat met een snelle inworp. Bachelier geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Moral probeert de bal aan de voet te houden. Farràs rent richting de bal. Farràs probeert naar een medespeler te passen. Bachelier heeft problemen om de bal te vangen. Bachelier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Gonzàlez is nu in balbezit. Gonzàlez geeft de bal voor. Farràs kopt de bal weg. Ricart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Farràs speelt de bal door. Moral rent richting de bal. Moral passt de bal in één keer door. Alabau geeft een lange en hoge pass. Galvany kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcons Grans 42%, Pirineus Sokker 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falcons Grans - Pirineus Sokker 0:0

49e minuut.
Farràs bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral onderschept slim de pass. Moral probeert naar een medespeler te passen. Galvany bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvany draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcons Grans - Pirineus Sokker 0:1

51e minuut.
Moral rent richting de bal. Moral geeft de bal voor. Puig-arnal probeert de bal aan de voet te houden. Galvany is nu in balbezit. Galvany schiet op doel. Millat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gené met een snelle inworp. Galvany rent richting de bal. Galvany draait met de bal, schiet en ... Vives probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Moral geeft een lange en hoge pass. Galvany probeert de bal met de borst te controleren. Galvany met een sublieme pass. Isurieta is nu in balbezit. Isurieta haalt uit met een fantastische trap. Millat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Alís neemt vlug de vrije trap. Farràs kopt de bal weg. Artiga rent richting de bal. Bachelier rent richting de bal. Bachelier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falcons Grans - Pirineus Sokker 1:1

79e minuut.
Baró geeft een hoge lob. Inworp. Prat met een snelle inworp. Bachelier rent richting de bal. Bachelier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Gonzàlez geeft een lange en hoge pass. Dolça is nu in balbezit. Vives met een sublieme pass. Ricart rent richting de bal. Ricart schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcons Grans - Pirineus Sokker 2:1

87e minuut.
Vives is nu in balbezit. Vives passt de bal met de wreef. Moral is nu in balbezit. Bachelier verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcons Grans 43%, Pirineus Sokker 57%.
Falcons Grans - Pirineus Sokker 2:1