Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Paduricea zimbru
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Briahno is nu in balbezit. Briahno met een sublieme pass. Raec is nu in balbezit. Raec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paduricea - zimbru 1:0

14e minuut.
Daar is Cozeraţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazul rent richting de bal. Gazul passt de bal in één keer door. Briahno is nu in balbezit. Briahno schiet op doel. Chiriţa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paduricea - zimbru 2:0

16e minuut.
Aghenii kan de bal niet met de borst controleren. Druţă is nu in balbezit. Aghenii tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aghenii krijgt een gele kaart. Druţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciaglei met een snel genomen vrije trap. Briahno bereikt de bal nog maar net als eerste. Briahno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nichituş kopt de bal weg. Ciaglei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaglei speelt de bal door. Briahno is nu in balbezit. Briahno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ciaglei rent richting de bal. Cacianovschi begaat een overtreding. Ciaglei raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciaglei met een snel genomen vrije trap. Briahno maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Ciaglei controleert de bal met de borst. Turculeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Turculeţ speelt de bal door. Danalachi is nu in balbezit. Danalachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ciaglei verovert de bal door een tackle van achteren. Domniţa is nu in balbezit. Raec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raec krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tretiac probeert naar een medespeler te passen. Briahno bereikt de bal nog maar net als eerste. Caproş onderschept slim de pass. Gazul is nu in balbezit. Gazul haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paduricea 40%, zimbru 60%.
FC Paduricea - zimbru 2:0

54e minuut.
Cepili met een sublieme pass. Druţă met een sublieme pass. Briahno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazul is nu in balbezit. Gazul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paduricea - zimbru 3:0

65e minuut.
Gazul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazul passt de bal in één keer door. Briahno bereikt de bal nog maar net als eerste. Briahno haalt uit met een fantastische trap. Calmîş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiriţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tretiac onderschept slim de pass. Tretiac geeft de bal voor. Raec rent richting de bal. Raec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paduricea - zimbru 4:0

74e minuut.
Cozeraţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozeraţchi speelt de bal door. Domniţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Briahno bereikt de bal nog maar net als eerste. Briahno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Druţă rent richting de bal. Banaru is nu in balbezit. Ciaglei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banaru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Banaru kan niet meer verder spelen. Gurghiş komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Briahno draait met de bal, schiet en ... Caproş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tretiac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calmîş kopt de bal weg. Chiriţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Briahno rent richting de bal. Briahno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paduricea - zimbru 5:0

88e minuut.
Turculeţ rent richting de bal. Turculeţ passt de bal met de wreef. Danalachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Danalachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paduricea - zimbru 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paduricea 31%, zimbru 69%.
FC Paduricea - zimbru 5:1