Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:58
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: Campul Mare
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3095
FC Basarabia ШЕРИФ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gherghelej geeft de bal voor. Inworp. Arlet met de inworp. Galiţ rent richting de bal. Galiţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Oprişan rent richting de bal. Oprişan met een sublieme pass. Balacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Balacal haalt uit met een fantastische trap. Cobeţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cobeţ met een sublieme pass. Ghervac probeert de bal met de borst te controleren. Ghervac haalt uit met een fantastische trap. Brezinschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basarabia - ШЕРИФ 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Oloinic de bal. Bobenco rent richting de bal. Bobenco geeft de bal voor. Balacal rent richting de bal. Balacal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barburos neemt de hoekschop. Bobenco heeft problemen om de bal te vangen. Ghervac is nu in balbezit. Ghervac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Boiciuc probeert naar een medespeler te passen. Galiţ rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broneţchi. Broneţchi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bobenco met een sublieme pass. Arion is nu in balbezit. Arion passt de bal zonder na te denken. Ghervac rent richting de bal. Ghervac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basarabia - ШЕРИФ 2:0

27e minuut.
Daşcu met een sublieme pass. Oloinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiciuc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boiciuc krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Arabadji speelt de bal door. Bistricţi is nu in balbezit. Ghervac onderschept slim de pass. Ghervac schiet op doel. Maliţchi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arlet rent richting de bal. Arlet geeft een lange en hoge pass. Boiciuc kan de bal niet met de borst controleren. Galiţ rent richting de bal. Galiţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Castaveţ trapt de bal weg. Barburos kopt de bal weg. Ghervac is nu in balbezit. Ghervac schiet op doel. Brezinschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basarabia 40%, ШЕРИФ 60%.
FC Basarabia - ШЕРИФ 2:0

53e minuut.
Arabadji passt de bal in één keer door. Nejivoi is nu in balbezit. Nejivoi passt de bal in één keer door. Arlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Arlet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broneţchi speelt de bal door. Galiţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Barburos verovert de bal door een tackle van achteren. Barburos passt de bal in één keer door. Ghervac rent richting de bal. Oloinic is nu in balbezit. Oloinic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Arabadji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oancea controleert de bal met de borst. Bobenco probeert naar een medespeler te passen. Balacal is nu in balbezit. Balacal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Arlet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arabadji probeert de bal met de borst te controleren. Balacal rent richting de bal. Balacal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Maliţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliţchi geeft een hoge lob. Oprişan kopt de bal weg. Balacal rent richting de bal. Balacal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basarabia 50%, ШЕРИФ 50%.
FC Basarabia - ШЕРИФ 2:0