Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol Juventus Chișinău
Tiki-taka Tactiek Atak x3
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
33 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Kwak heeft problemen om de bal te vangen. Ledger verovert de bal door een tackle van achteren. Ledger geeft een hoge lob. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Juventus Chișinău 0:1

8e minuut.
Franga bereikt de bal nog maar net als eerste. Constanatinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Constanatinov geeft een hoge lob. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Schmitt rent richting de bal. Ledger verovert de bal door een tackle van achteren. Ledger passt de bal zonder na te denken. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cuzniuc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciorap met een snelle inworp. Budian bereikt de bal nog maar net als eerste. Budian geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Budian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tantaz komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Kızılateş geeft een hoge lob. Basman speelt de bal door. Ciorap speelt de bal door. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Cuzniuc de bal. Iabanji rent richting de bal. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Juventus Chișinău 0:2

39e minuut.
Saikkonen probeert naar een medespeler te passen. Tantaz rent richting de bal. Tantaz geeft een hoge lob. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Peška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Peška probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Juventus Chișinău 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 54%, Juventus Chișinău 46%.
Sheriff Tiraspol - Juventus Chișinău 0:3

47e minuut.
Inworp. Huma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorap geeft een lange en hoge pass. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Peška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Lečík met de inworp. Axberg rent richting de bal. Axberg passt de bal in één keer door. Schmitt geeft de bal voor. Kwak maakt een snoekduik en kopt de bal. Basman bokst de bal weg.

54e minuut.
Buitenspel voor Iabanji. Goede buitenspelval van de verdediging. Schmitt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Franga heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... Basman bokst de bal weg. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Juventus Chișinău 1:3

56e minuut.
Kızılateş rent richting de bal. Tantaz onderschept slim de pass. Tantaz geeft de bal voor. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Juventus Chișinău 1:4

57e minuut.
Kwak met een sublieme pass. Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Iabanji onderschept slim de pass. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Peška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Tantaz is nu in balbezit. Saikkonen begaat een overtreding. Tantaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tantaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Huma is nu in balbezit. Huma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Peška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Juventus Chișinău 1:5

68e minuut.
Saikkonen rent richting de bal. Saikkonen speelt de bal door. Axberg met een sublieme pass. Kwak is nu in balbezit. Kwak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Huma speelt de bal door. Schmitt is nu in balbezit. Schmitt speelt de bal door. Klungelig pakt Jiroutka de bal. Jiroutka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Huma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cohonenco komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tantaz is nu in balbezit. Tantaz geeft een hoge lob. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Peška probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Juventus Chișinău 1:6

79e minuut.
Axberg is nu in balbezit. Axberg haalt uit met een fantastische trap. Kwak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lečík is nu in balbezit. Lečík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ledger passt de bal zonder na te denken. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. Peška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cohonenco is nu in balbezit. Ledger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledger passt de bal in één keer door. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Peška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Tantaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Saikkonen zijn tegenspeler op de grond. Tantaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciorap zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Peška probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Juventus Chișinău 1:7

87e minuut.
Saikkonen is nu in balbezit. Saikkonen geeft een hoge lob. Rebeja geeft een lange en hoge pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 57%, Juventus Chișinău 43%.
Sheriff Tiraspol - Juventus Chișinău 1:7