Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc chisinau Prutul Vladesti
Normal Tactiek T1
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 32
poor Schieten good
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Cornea passt de bal met de wreef. Tulba is nu in balbezit. Tulba met een sublieme pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Prutul Vladesti 0:1

12e minuut.
Parlak speelt de bal door. Kałusek probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Prutul Vladesti 0:2

21e minuut.
Moscalu speelt de bal door. Arcoş rent richting de bal. Arcoş geeft een lange en hoge pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Moscalu speelt de bal door. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş rent richting de bal. Parlak rent richting de bal. Parlak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kałusek kopt de bal weg. Tulba heeft problemen om de bal te vangen. Solovei rent richting de bal. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Moscalu geeft een hoge lob. Azim kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Parlak de bal onder controle te krijgen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ichim speelt de bal door. Malaman heeft problemen om de bal te vangen. Malaman passt de bal zonder na te denken. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Oniţă bokst de bal weg. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Prutul Vladesti 0:3

44e minuut.
Cornea probeert naar een medespeler te passen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulba bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chisinau 68%, Prutul Vladesti 32%.
fc chisinau - Prutul Vladesti 0:3

56e minuut.
Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcoş rent richting de bal. Franco rent richting de bal. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ţander is nu in balbezit. Ţander passt de bal in één keer door. Arcoş is nu in balbezit. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doroganici is nu in balbezit. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscalu speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Cenăuţan is nu in balbezit. Cenăuţan geeft een lange en hoge pass. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Oniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Prutul Vladesti 0:4

73e minuut.
Ţander is nu in balbezit. Ţander geeft een lange en hoge pass. Cenăuţan rent richting de bal. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cornea probeert naar een medespeler te passen. Dornean rent richting de bal. Lupol rent richting de bal. Dornean onderschept slim de pass. Dornean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arcoş passt de bal in één keer door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal met de wreef. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Prutul Vladesti 0:5

83e minuut.
Kałusek rent richting de bal. Kałusek speelt de bal door. Klungelig pakt Solovei de bal. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ţander is nu in balbezit. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak passt de bal in één keer door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chisinau 65%, Prutul Vladesti 35%.
fc chisinau - Prutul Vladesti 0:5