Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ranciofrs FC Globetrobber
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Caplin is nu in balbezit. Caplin geeft een lange en hoge pass. Alexeico kopt de bal weg. Daar is Aoian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aoian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cohanschi onderschept slim de pass. Arivonici verovert de bal door een tackle van achteren. Arivonici passt de bal zonder na te denken. Aoian heeft problemen om de bal te vangen. Aoian haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Arivonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arivonici verovert de bal door een tackle van achteren. Arivonici schiet op doel. Mucuţa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Caplin geeft de bal voor. Bogdea is nu in balbezit. Bogdea met een sublieme pass. Mereneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereneanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - FC Globetrobber 1:0

25e minuut.
Fedorenco rent richting de bal. Aoian verovert de bal door een tackle van achteren. Arivonici rent richting de bal. Aoian rent richting de bal. Aoian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bogdea probeert naar een medespeler te passen. Camîsan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereneanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bejenian is nu in balbezit. Bejenian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cohanschi speelt de bal door. Camîsan rent richting de bal. Bejenian onderschept slim de pass. Mereneanu rent richting de bal. Mereneanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - FC Globetrobber 2:0

41e minuut.
Alexeico passt de bal zonder na te denken. Aoian rent richting de bal. Aoian passt de bal met de wreef. Arivonici is nu in balbezit. Arivonici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ranciofrs 49%, FC Globetrobber 51%.
ranciofrs - FC Globetrobber 2:0

71e minuut.
Ţuţulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garneţ neemt de hoekschop. Mereneanu springt en kopt de bal. Brînza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - FC Globetrobber 3:0

82e minuut.
Aoian is nu in balbezit. Aoian geeft de bal voor. Mereneanu is nu in balbezit. Mereneanu draait met de bal, schiet en ... Brînza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - FC Globetrobber 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ranciofrs 45%, FC Globetrobber 55%.
ranciofrs - FC Globetrobber 4:0