Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Chișinău Prutul Vladesti
Atak x3 Tactiek T1
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
21 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 32.7
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen matig
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Iabanji is nu in balbezit. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji rent richting de bal. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Prutul Vladesti 1:0

12e minuut.
Lupol geeft een lange en hoge pass. Huma rent richting de bal. Huma probeert naar een medespeler te passen. Grişco is nu in balbezit. Grişco geeft de bal voor. Fatari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Prutul Vladesti 2:0

14e minuut.
Godoroja rent richting de bal. Lari verovert de bal door een tackle van achteren. Lari passt de bal zonder na te denken. Moscalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscalu schiet op doel. Basman bokst de bal weg.

20e minuut.
Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąskiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miąskiewicz krijgt een gele kaart. Dernovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Lari met een snel genomen vrije trap. Daar is Lupol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Miąskiewicz is nu in balbezit. Godoroja bereikt de bal nog maar net als eerste. Chersac bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoroja rent richting de bal. Godoroja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lari geeft een hoge lob. Năstaş met een sublieme pass. Klungelig pakt Beciu de bal. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. Fatari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Năstaş met een sublieme pass. Ichim is nu in balbezit. Iabanji onderschept slim de pass. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Prutul Vladesti 3:0

35e minuut.
Iabanji rent richting de bal. Iabanji passt de bal met de wreef. Năstaş heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Beciu onderschept slim de pass. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Fatari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Arcoş heeft problemen om de bal te vangen. Dernovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovici probeert naar een medespeler te passen. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Miąskiewicz is nu in balbezit. Dernovici geeft een lange en hoge pass. Iabanji is nu in balbezit. Klungelig pakt Iabanji de bal. Iabanji schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Prutul Vladesti 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 47%, Prutul Vladesti 53%.
Juventus Chișinău - Prutul Vladesti 4:0

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Dernovici de bal onder controle te krijgen. Dron geeft een hoge lob. Năstaş met een sublieme pass. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Croitorul met een sublieme pass. Godoroja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miąskiewicz is nu in balbezit. Miąskiewicz schiet op doel. Basman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Prutul Vladesti 4:1

56e minuut.
Yacoub speelt de bal door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş passt de bal in één keer door. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Prutul Vladesti 5:1

61e minuut.
Kałusek rent richting de bal. Ciorap verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorap passt de bal zonder na te denken. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Grişco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţander verovert de bal door een tackle van achteren. Godoroja is nu in balbezit. Croitorul bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitorul draait met de bal, schiet en ... Basman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Miąskiewicz is nu in balbezit. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş met een sublieme pass. Croitorul rent richting de bal. Croitorul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Basman met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Huma de bal. Huma met een sublieme pass. Iabanji rent richting de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Croitorul geeft de bal voor. Arcoş controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciorap. Ciorap krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Croitorul rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grişco. Croitorul raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţander zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arcoş heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş geeft een hoge lob. Basman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ichim met een snelle inworp. Huma met een sublieme pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel. Fatari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Năstaş probeert naar een medespeler te passen. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Beciu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yacoub wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Iabanji zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Fatari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Prutul Vladesti 6:1

90e minuut.
Ciorap speelt de bal door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş passt de bal met de wreef. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. Fatari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Prutul Vladesti 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 53%, Prutul Vladesti 47%.
Juventus Chișinău - Prutul Vladesti 7:1