Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc chisinau Sheriff Tiraspol
Normal Tactiek Tiki-taka
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 34
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... Azim probeert de bal aan de voet te houden. Kwak is nu in balbezit. Kwak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Sheriff Tiraspol 0:1

5e minuut.
Schmitt onderschept slim de pass. Schmitt speelt de bal door. Kwak rent richting de bal. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Saikkonen geeft de bal voor. Kwak is nu in balbezit. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tulba heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Solovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka onderschept slim de pass. Axberg rent richting de bal. Axberg schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Sheriff Tiraspol 0:2

16e minuut.
Lečík passt de bal zonder na te denken. Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitt met een sublieme pass. Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cenăuţan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saikkonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kızılateş geeft een lange en hoge pass. Jiroutka springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Malaman kopt de bal weg. Klungelig pakt Axberg de bal. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Kwak is nu in balbezit. Kwak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kızılateş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Axberg is nu in balbezit. Axberg geeft een lange en hoge pass. Jiroutka springt en kopt de bal. Oniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Sheriff Tiraspol 0:3

38e minuut.
Cornea speelt de bal door. Azim rent richting de bal. Schmitt onderschept slim de pass. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tulba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kızılateş met een snelle inworp. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Axberg met een sublieme pass. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak rent richting de bal. Kwak draait met de bal, schiet en ... Oniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Sheriff Tiraspol 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chisinau 75%, Sheriff Tiraspol 25%.
fc chisinau - Sheriff Tiraspol 0:4

47e minuut.
Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Tulba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Axberg. Axberg krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Axberg onderschept slim de pass. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jiroutka de bal. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Azim de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kızılateş passt de bal zonder na te denken. Daar is Axberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Jiroutka de bal. Jiroutka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Sheriff Tiraspol 0:5

58e minuut.
Kızılateş met de inworp. Axberg rent richting de bal. Axberg speelt de bal door. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg speelt de bal door. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak passt de bal in één keer door. Cornea rent richting de bal. Axberg verovert de bal door een tackle van achteren. Axberg schiet op doel. Oniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Sheriff Tiraspol 0:6

72e minuut.
Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg is nu in balbezit. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg is nu in balbezit. Axberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Axberg geeft de bal voor. Azim heeft problemen om de bal te vangen. Solovei rent richting de bal. Kwak is nu in balbezit. Kwak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cuzniuc onderschept slim de pass. Cuzniuc geeft de bal voor. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Sheriff Tiraspol 0:7

78e minuut.
Axberg geeft de bal voor. Azim kopt de bal weg. Schmitt rent richting de bal. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Sheriff Tiraspol 0:8

80e minuut.
Blatt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doroganici met een snelle inworp. Chedîc is nu in balbezit. Chedîc haalt uit met een fantastische trap. Peška kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş geeft een hoge lob. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Axberg de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chisinau 80%, Sheriff Tiraspol 20%.
fc chisinau - Sheriff Tiraspol 0:8