Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF_Real_Madrid ranciofrs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Cohanschi rent richting de bal. Bandîc verovert de bal door een tackle van achteren. Bandîc passt de bal zonder na te denken. Berco rent richting de bal. Berco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tabără rent richting de bal. Tabără geeft een hoge lob. Cohanschi rent richting de bal. Berco verovert de bal door een tackle van achteren. Berco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Covaş is nu in balbezit. Cocoulin onderschept slim de pass. Cocoulin met een sublieme pass. Berco is nu in balbezit. Berco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Talpî bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpî geeft een lange en hoge pass. Mamoian rent richting de bal. Berco verovert de bal door een tackle van achteren. Berco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - ranciofrs 1:0

34e minuut.
Berco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berco draait met de bal, schiet en ... Cicala is nu in balbezit. Cicala geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - ranciofrs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid 42%, ranciofrs 58%.
CF_Real_Madrid - ranciofrs 2:0

48e minuut.
Cocoulin onderschept slim de pass. Cocoulin geeft de bal voor. Mamoian heeft problemen om de bal te vangen. Berco is nu in balbezit. Berco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Talpî met een snelle inworp. Cicala is nu in balbezit. Cicala geeft een lange en hoge pass. Berco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cicala passt de bal met de wreef. Mamoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Berco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berco schiet op doel. Mucuţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - ranciofrs 3:0

67e minuut.
Mamoian passt de bal in één keer door. Berco heeft problemen om de bal te vangen. Bandîc rent richting de bal. Berco rent richting de bal. Berco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tabără geeft een lange en hoge pass. Talpî probeert naar een medespeler te passen. Berco rent richting de bal. Berco haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - ranciofrs 4:0

74e minuut.
Cohanschi is nu in balbezit. Bandîc rent richting de bal. Bandîc passt de bal met de wreef. Berco rent richting de bal. Berco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Berdan is nu in balbezit. Met opzet legt Bandîc zijn tegenspeler op de grond. Berdan raakt geblesseerd tijdens het duel. Cohanschi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cheru heeft problemen om de bal te vangen. Mereneanu onderschept slim de pass. Mereneanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Deleanu geeft een hoge lob. Tabără kopt de bal weg. Talpî speelt de bal door. Bandîc rent richting de bal. Bandîc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bogdea met een snelle inworp. Bejenian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejenian speelt de bal door. Mereneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereneanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid 38%, ranciofrs 62%.
CF_Real_Madrid - ranciofrs 4:0