Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol Prutul Vladesti
Tiki-taka Tactiek T1
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.7 gemiddelde waardering 34.9
goed Schieten goed
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Parlak de bal onder controle te krijgen. Schmitt probeert naar een medespeler te passen. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak draait met de bal, schiet en ... Fatari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lečík met een snelle inworp. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... Fatari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Prutul Vladesti 1:0

21e minuut.
Batcu passt de bal met de wreef. Axberg speelt de bal door. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka schiet op doel. Fatari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Axberg heeft problemen om de bal te vangen. Schmitt is nu in balbezit. Axberg met een sublieme pass. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak draait met de bal, schiet en ... Fatari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Axberg verovert de bal door een tackle van achteren. Axberg speelt de bal door. Kwak is nu in balbezit. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Prutul Vladesti 2:0

38e minuut.
Batcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Batcu passt de bal in één keer door. Axberg geeft een hoge lob. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 30%, Prutul Vladesti 70%.
Sheriff Tiraspol - Prutul Vladesti 2:0

47e minuut.
Batcu probeert naar een medespeler te passen. Ţander heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg haalt uit met een fantastische trap. Fatari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Croitorul passt de bal met de wreef. Daar is Ţander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lečík is nu in balbezit. Croitorul verovert de bal door een tackle van achteren. Croitorul geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Parlak onderschept slim de pass. Parlak speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Peška probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Axberg passt de bal zonder na te denken. Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Axberg rent richting de bal. Axberg haalt uit met een fantastische trap. Fatari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Prutul Vladesti 3:0

57e minuut.
Franco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Blatt neemt vlug de vrije trap. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka schiet op doel. Fatari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Prutul Vladesti 4:0

63e minuut.
Blatt geeft de bal voor. Inworp. Ţander met de inworp. Parlak is nu in balbezit. Parlak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jiroutka rent richting de bal. Beciu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jiroutka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiroutka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Prutul Vladesti 5:0

73e minuut.
Jiroutka rent richting de bal. Axberg rent richting de bal. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg rent richting de bal. Axberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Axberg geeft de bal voor. Cuzniuc heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. Peška probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Prutul Vladesti 5:1

87e minuut.
Beciu geeft de bal voor. Croitorul kopt de bal weg. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. Peška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Croitorul passt de bal in één keer door. Ţander rent richting de bal. Ţander passt de bal zonder na te denken. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 44%, Prutul Vladesti 56%.
Sheriff Tiraspol - Prutul Vladesti 5:1