Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Chișinău fc chisinau
Atak x3 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 17.1
excellent Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen poor


6e minuut.
Budian probeert naar een medespeler te passen. Iabanji rent richting de bal. Azim is nu in balbezit. Iabanji verovert de bal door een tackle van achteren. Iabanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 1:0

8e minuut.
Budian rent richting de bal. Solovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Budian onderschept slim de pass. Budian geeft een lange en hoge pass. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cornea kan de bal niet met de borst controleren. Huma rent richting de bal. Huma met een sublieme pass. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tulba trapt de bal weg van het doel. Budian kopt de bal weg. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 2:0

12e minuut.
Rebeja heeft problemen om de bal te vangen. Rebeja geeft een hoge lob. Huma rent richting de bal. Huma geeft de bal voor. Iabanji krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 3:0

13e minuut.
Năstaş rent richting de bal. Năstaş passt de bal zonder na te denken. Huma is nu in balbezit. Huma geeft de bal voor. Iabanji maakt een snoekduik en kopt de bal. Oniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yacoub is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 4:0

15e minuut.
Yacoub is nu in balbezit. Grigoriev is nu in balbezit. Yacoub verovert de bal door een tackle van achteren. Yacoub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 5:0

21e minuut.
Cenăuţan heeft problemen om de bal te vangen. Huma is nu in balbezit. Huma geeft een lange en hoge pass. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grigoriev probeert naar een medespeler te passen. Budian geeft een hoge lob. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 6:0

25e minuut.
Huma probeert naar een medespeler te passen. Yacoub rent richting de bal. Yacoub passt de bal met de wreef. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Oniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Malaman rent richting de bal. Ledger geeft een lange en hoge pass. Yacoub kopt de bal weg. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Iabanji rent richting de bal. Năstaş is nu in balbezit. Iabanji speelt de bal door. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. Oniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

32e minuut.
Klungelig pakt Năstaş de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iabanji de bal onder controle te krijgen. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Huma is nu in balbezit. Huma geeft de bal voor. Klungelig pakt Tulba de bal. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 7:0

35e minuut.
Dornean is nu in balbezit. Huma onderschept slim de pass. Huma geeft een lange en hoge pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rebeja kopt de bal weg. Daar is Malaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franga geeft een lange en hoge pass. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ledger passt de bal zonder na te denken. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma passt de bal met de wreef. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 8:0

45e minuut.
Solovei passt de bal met de wreef. Budian is nu in balbezit. Budian geeft een hoge lob. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. Oniţă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 20%, fc chisinau 80%.
Juventus Chișinău - fc chisinau 9:0

47e minuut.
Ciorap geeft de bal voor. Oniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Azim heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 10:0

51e minuut.
Năstaş probeert de bal aan de voet te houden. Tulba is nu in balbezit. Iabanji verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 11:0

57e minuut.
Năstaş met een sublieme pass. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim rent richting de bal. Iabanji verovert de bal door een tackle van achteren. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 12:0

59e minuut.
Budian passt de bal met de wreef. Tulba rent richting de bal. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Oniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 13:0

59e minuut.
Tulba rent richting de bal. Iabanji onderschept slim de pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Oniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 14:0

63e minuut.
Budian speelt de bal door. Klungelig pakt Iabanji de bal. Iabanji passt de bal met de wreef. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Budian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cohonenco komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Huma de bal. Cornea begaat een overtreding. Huma raakt geblesseerd tijdens het duel. Ledger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Azim controleert de bal met de borst. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Oniţă trapt de bal weg van het doel. Ledger kopt de bal weg. Huma rent richting de bal. Huma geeft een lange en hoge pass. Yacoub kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Huma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cornea krijgt een gele kaart. Ciorap raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Yacoub geeft een hoge lob. Huma rent richting de bal. Huma geeft een hoge lob. Năstaş rent richting de bal. Năstaş geeft de bal voor. Oniţă bokst de bal weg. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 15:0

74e minuut.
Huma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorap rent richting de bal. Ciorap passt de bal zonder na te denken. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 16:0

76e minuut.
Yacoub passt de bal in één keer door. Huma rent richting de bal. Huma passt de bal met de wreef. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 17:0

80e minuut.
Cenăuţan probeert naar een medespeler te passen. Malaman is nu in balbezit. Franga onderschept slim de pass. Klungelig pakt Huma de bal. Huma geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Azim de bal onder controle te krijgen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel. Oniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Cohonenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap geeft een hoge lob. Daar is Iabanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - fc chisinau 18:0

84e minuut.
Daar is Chedîc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iabanji onderschept slim de pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ledger is nu in balbezit. Chedîc is nu in balbezit. Constanatinov onderschept slim de pass. Constanatinov geeft een lange en hoge pass. Iabanji krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 15%, fc chisinau 85%.
Juventus Chișinău - fc chisinau 18:0