Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc chisinau Juventus Chișinău
Normal Tactiek Atak x3
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 39
poor Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ciorap passt de bal zonder na te denken. Iabanji rent richting de bal. Iabanji passt de bal in één keer door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ciorap passt de bal zonder na te denken. Iabanji speelt de bal door. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Juventus Chișinău 0:1

14e minuut.
Năstaş is nu in balbezit. Năstaş probeert naar een medespeler te passen. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Juventus Chișinău 0:2

17e minuut.
Malaman bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dernovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ciorap geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yacoub de bal. Yacoub speelt de bal door. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Juventus Chișinău 0:3

42e minuut.
Ciorap probeert naar een medespeler te passen. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji passt de bal zonder na te denken. Yacoub rent richting de bal. Yacoub passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş passt de bal in één keer door. Solovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap onderschept slim de pass. Ciorap speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Juventus Chișinău 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chisinau 62%, Juventus Chișinău 38%.
fc chisinau - Juventus Chișinău 0:4

50e minuut.
Ciorap probeert naar een medespeler te passen. Iabanji rent richting de bal. Iabanji passt de bal zonder na te denken. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Juventus Chișinău 0:5

52e minuut.
Ciorap probeert naar een medespeler te passen. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Oniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Juventus Chișinău 0:6

53e minuut.
Năstaş heeft problemen om de bal te vangen. Năstaş probeert naar een medespeler te passen. Iabanji is nu in balbezit. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Juventus Chișinău 0:7

62e minuut.
Gvinji probeert de bal met de borst te controleren. Chedîc is nu in balbezit. Dernovici is nu in balbezit. Chedîc verovert de bal door een tackle van achteren. Chedîc geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondarciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap geeft de bal voor. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel. Na een snelle pass probeert Azim de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - Juventus Chișinău 0:8

72e minuut.
Onceanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dernovici met een snelle inworp. Ciorap heeft problemen om de bal te vangen. Ciorap geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Onceanu heeft problemen om de bal te vangen. Năstaş speelt de bal door. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Oniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chisinau 70%, Juventus Chișinău 30%.
fc chisinau - Juventus Chișinău 0:8