Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Globetrobber CF_Real_Madrid
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Bandîc rent richting de bal. Cocoulin rent richting de bal. Cocoulin probeert naar een medespeler te passen. Berco is nu in balbezit. Berco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cicala heeft problemen om de bal te vangen. Cicala kopt de bal weg. Daar is Anatii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandîc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rîhlea geeft een lange en hoge pass. Manescu heeft problemen om de bal te vangen. Berco rent richting de bal. Berco haalt uit met een fantastische trap. Ciobănaşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Goia trapt de bal weg. Eroşchin rent richting de bal. Eroşchin speelt de bal door. Arivonici is nu in balbezit. Arivonici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rîhlea met een snelle inworp. Camîsan is nu in balbezit. Bandîc onderschept slim de pass. Bandîc geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandîc onderschept slim de pass. Bandîc met een sublieme pass. Berco rent richting de bal. Berco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bandîc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cucu komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Talpî bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian onderschept slim de pass. Arivonici rent richting de bal. Aoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrobber 60%, CF_Real_Madrid 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Globetrobber - CF_Real_Madrid 0:0

46e minuut.
Rîhlea rent richting de bal. Rîhlea geeft een hoge lob. Manescu heeft problemen om de bal te vangen. Berco rent richting de bal. Berco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Camîsan geeft een hoge lob. Eroşchin rent richting de bal. Badarău legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Badarău krijgt een gele kaart. Eroşchin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arivonici neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arivonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Arivonici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rîhlea is nu in balbezit. Rîhlea geeft een hoge lob. Daar is Ţuţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rîhlea is nu in balbezit. Rîhlea schiet op doel. Ciobănaşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Berco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anatii. Anatii krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrobber 71%, CF_Real_Madrid 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Globetrobber - CF_Real_Madrid 0:0