Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ranciofrs FC Sapa
Normal Tactiek Hai la sapa
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 27.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Cohanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadani verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. Mucuţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohanschi rent richting de bal. Heskey verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - FC Sapa 0:1

37e minuut.
Covaş rent richting de bal. Becher is nu in balbezit. Becher passt de bal in één keer door. Fadani is nu in balbezit. Fadani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mereneanu passt de bal met de wreef. Garneţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneţ speelt de bal door. Bogdea is nu in balbezit. Bogdea schiet op doel. Hanusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cohanschi controleert de bal met de borst. Rilner rent richting de bal. Rilner passt de bal met de wreef. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ranciofrs 61%, FC Sapa 39%.
ranciofrs - FC Sapa 0:1

63e minuut.
Berdan speelt de bal door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski passt de bal met de wreef. Fadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Becher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caplin de bal. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. Caplin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Konárek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mucuţa met een sublieme pass. Heskey kopt de bal weg. Fadani rent richting de bal. Fadani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Becher rent richting de bal. Becher geeft de bal voor. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - FC Sapa 0:2

74e minuut.
Mereneanu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Cohanschi de bal onder controle te krijgen. Fadani rent richting de bal. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mucuţa trapt de bal weg. Becher rent richting de bal. Becher speelt de bal door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Deleanu geeft de bal voor. Inworp. Konárek met een snelle inworp. Becher bereikt de bal nog maar net als eerste. Becher geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bejenian heeft problemen om de bal te vangen. Becher kopt de bal weg. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ranciofrs 45%, FC Sapa 55%.
ranciofrs - FC Sapa 0:2