Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sapa Juventus Chișinău
Hai la sapa Tactiek Atak x3
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 45.1
unsatisfactory Schieten excellent
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Goltiescu speelt de bal door. Daar is Friptu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:1

2e minuut.
Iabanji passt de bal met de wreef. Daar is Năstaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş passt de bal met de wreef. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:2

6e minuut.
Becher is nu in balbezit. Cohonenco verovert de bal door een tackle van achteren. Cohonenco geeft de bal voor. Iabanji rent richting de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Hanusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Yacoub is nu in balbezit. Iabanji is nu in balbezit. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Hanusz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:3

9e minuut.
Ljubić onderschept slim de pass. Ljubić geeft de bal voor. Ledger geeft een lange en hoge pass. Yacoub rent richting de bal. Yacoub draait met de bal, schiet en ... Hanusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Tantaz met de inworp. Cohonenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohonenco geeft een lange en hoge pass. Iabanji maakt een snoekduik en kopt de bal. Hanusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:4

17e minuut.
Năstaş is nu in balbezit. Friptu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Năstaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Friptu geeft de bal voor. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yacoub neemt zijn aanloop. Hanusz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:5

26e minuut.
Iabanji heeft problemen om de bal te vangen. Mărgea is nu in balbezit. Iabanji onderschept slim de pass. Iabanji schiet op doel. Na een snelle pass probeert Friptu de bal onder controle te krijgen. Hanusz bokst de bal weg. Yacoub krijgt zijn hoofd ertegen. Hanusz probeert wanhopig de bal te grijpen. Goltiescu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tantaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Friptu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tantaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub passt de bal met de wreef. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:6

29e minuut.
Heskey is nu in balbezit. Iabanji verovert de bal door een tackle van achteren. Iabanji probeert naar een medespeler te passen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Hanusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:7

31e minuut.
Mărgea kopt de bal weg. Cohonenco heeft problemen om de bal te vangen. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohonenco rent richting de bal. Cohonenco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rebeja passt de bal in één keer door. Cohonenco is nu in balbezit. Cohonenco speelt de bal door. Huma geeft een lange en hoge pass. Iabanji springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tantaz is nu in balbezit. Tantaz met een sublieme pass. Daar is Iabanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cohonenco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ljubić de bal. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Hanusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:8

40e minuut.
Iabanji passt de bal in één keer door. Huma rent richting de bal. Huma passt de bal met de wreef. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:9

42e minuut.
Rebeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantaz rent richting de bal. Tantaz met een sublieme pass. Yacoub rent richting de bal. Yacoub passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sapa 78%, Juventus Chișinău 22%.
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:9

47e minuut.
Tantaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ledger de bal. Ledger geeft een lange en hoge pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:10

49e minuut.
Inworp. Huma met de inworp. Cohonenco is nu in balbezit. Cohonenco geeft een hoge lob. Iabanji maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:11

62e minuut.
Goltiescu probeert naar een medespeler te passen. Cohonenco is nu in balbezit. Heskey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heskey krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Becher is nu in balbezit. Ledger verovert de bal door een tackle van achteren. Ledger geeft een lange en hoge pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Franga met de inworp. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma passt de bal met de wreef. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hanusz trapt de bal weg van het doel. Ledger rent richting de bal. Ledger geeft een hoge lob. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanusz met een harde bal richting middenveld. Huma kopt de bal weg. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Franga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledger geeft een hoge lob. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Becher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledger verovert de bal door een tackle van achteren. Ledger geeft de bal voor. Iabanji maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:12

81e minuut.
Huma met een sublieme pass. Franga is nu in balbezit. Franga geeft de bal voor. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:13

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Cohonenco de bal onder controle te krijgen. Iabanji rent richting de bal. Iabanji passt de bal zonder na te denken. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sapa 80%, Juventus Chișinău 20%.
FC Sapa - Juventus Chișinău 0:13