Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Chișinău FC Sapa
Atak x3 Tactiek Hai la sapa
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 26.8
excellent Schieten poor
average Passen adequate
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Eghibarian kopt de bal weg. Dernovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovici speelt de bal door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Sapa 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Ciorap de bal. Ciorap met een sublieme pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Hanusz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Sapa 2:0

11e minuut.
Yacoub is nu in balbezit. Ciorap geeft de bal voor. Iabanji rent richting de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Hanusz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Sapa 3:0

13e minuut.
Heskey rent richting de bal. Ciorap onderschept slim de pass. Ciorap met een sublieme pass. Yacoub rent richting de bal. Yacoub geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bondarciuc kopt de bal weg. Ciorap speelt de bal door. Klungelig pakt Iabanji de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Sapa 4:0

22e minuut.
Ciorap verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorap passt de bal met de wreef. Năstaş is nu in balbezit. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Hanusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Sapa 5:0

25e minuut.
Klungelig pakt Dernovici de bal. Năstaş rent richting de bal. Năstaş probeert naar een medespeler te passen. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Eghibarian passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciorap de bal. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap onderschept slim de pass. Ciorap geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Heskey speelt de bal door. Fadani rent richting de bal. Lari begaat een overtreding. Fadani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Becher neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Sapa 5:1

34e minuut.
Năstaş geeft een hoge lob. Friptu kopt de bal weg. Klungelig pakt Heskey de bal. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Becher probeert naar een medespeler te passen. Konárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konárek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fadani neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Basman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Sapa 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 35%, FC Sapa 65%.
Juventus Chișinău - FC Sapa 5:2

47e minuut.
Becher probeert naar een medespeler te passen. Dron rent richting de bal. Dron geeft de bal voor. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Konárek rent richting de bal. Dernovici rent richting de bal. Dernovici geeft de bal voor. Iabanji probeert de bal aan de voet te houden. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Friptu heeft problemen om de bal te vangen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Dernovici met een snelle inworp. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap geeft een lange en hoge pass. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Sapa 6:2

62e minuut.
Heskey geeft een lange en hoge pass. Bondarciuc probeert de bal aan de voet te houden. Eghibarian probeert naar een medespeler te passen. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel. Hanusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năstaş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Sapa 7:2

69e minuut.
Eghibarian met een sublieme pass. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub passt de bal in één keer door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Sapa 8:2

72e minuut.
Eghibarian passt de bal zonder na te denken. Ciorap rent richting de bal. Ciorap passt de bal zonder na te denken. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dernovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovici probeert naar een medespeler te passen. Ciorap geeft een lange en hoge pass. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 38%, FC Sapa 62%.
Juventus Chișinău - FC Sapa 8:2