Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF_Real_Madrid Sheriff Tiraspol
Normal Tactiek Tiki-taka
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 31.1
waardeloos Schieten redelijk
matig Passen goed
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Cheru rent richting de bal. Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg passt de bal met de wreef. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka schiet op doel. Goia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Blatt geeft een hoge lob. Axberg heeft problemen om de bal te vangen. Axberg met een sublieme pass. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Goia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Schmitt heeft problemen om de bal te vangen. Axberg rent richting de bal. Axberg passt de bal zonder na te denken. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Sheriff Tiraspol 0:1

17e minuut.
Cheru geeft een hoge lob. Fitipaldi heeft problemen om de bal te vangen. Fitipaldi passt de bal met de wreef. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Sheriff Tiraspol 0:2

25e minuut.
Kızılateş passt de bal met de wreef. Axberg speelt de bal door. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak rent richting de bal. Kwak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Axberg verovert de bal door een tackle van achteren. Axberg passt de bal met de wreef. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Axberg verovert de bal door een tackle van achteren. Axberg passt de bal met de wreef. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pogriban de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lečík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiroutka is nu in balbezit. Pogriban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jiroutka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiroutka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Cocichin met de inworp. Talpî heeft problemen om de bal te vangen. Axberg met een sublieme pass. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid 73%, Sheriff Tiraspol 27%.
CF_Real_Madrid - Sheriff Tiraspol 0:2

56e minuut.
Kızılateş rent richting de bal. Kızılateş speelt de bal door. Axberg met een sublieme pass. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Sheriff Tiraspol 0:3

66e minuut.
Schmitt heeft problemen om de bal te vangen. Schmitt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Axberg de bal. Axberg geeft de bal voor. Pogriban heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Sheriff Tiraspol 0:4

72e minuut.
Daar is Lečík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lečík geeft een hoge lob. Daar is Badarău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwak rent richting de bal. Kwak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lečík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Axberg rent richting de bal. Axberg speelt de bal door. Kwak rent richting de bal. Kwak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jiroutka controleert de bal met de borst. Axberg rent richting de bal. Axberg passt de bal met de wreef. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid 72%, Sheriff Tiraspol 28%.
CF_Real_Madrid - Sheriff Tiraspol 0:4