Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol CF_Real_Madrid
Tiki-taka Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.3 gemiddelde waardering 19
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Cocoulin is nu in balbezit. Batcu verovert de bal door een tackle van achteren. Batcu passt de bal in één keer door. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Cocoulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batcu probeert naar een medespeler te passen. Talpî is nu in balbezit. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Batcu passt de bal zonder na te denken. Blatt rent richting de bal. Blatt geeft de bal voor. Kızılateş rent richting de bal. Kızılateş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Schmitt rent richting de bal. Schmitt probeert naar een medespeler te passen. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak haalt uit met een fantastische trap. Cheru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - CF_Real_Madrid 1:0

30e minuut.
Schmitt kopt de bal weg. Cocichin speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blatt met de inworp. Lečík geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jiroutka is nu in balbezit. Batcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Batcu passt de bal in één keer door. Kwak is nu in balbezit. Kwak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 25%, CF_Real_Madrid 75%.
Sheriff Tiraspol - CF_Real_Madrid 1:0

46e minuut.
Lečík rent richting de bal. Cicala verovert de bal door een tackle van achteren. Cicala speelt de bal door. Batcu probeert naar een medespeler te passen. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Goia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Talpî bereikt de bal nog maar net als eerste. Batcu onderschept slim de pass. Batcu speelt de bal door. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - CF_Real_Madrid 2:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lečík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. Goia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - CF_Real_Madrid 3:0

62e minuut.
Saikkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitt probeert naar een medespeler te passen. Kızılateş rent richting de bal. Kızılateş geeft de bal voor. Goia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiroutka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - CF_Real_Madrid 4:0

77e minuut.
Inworp. Kızılateş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwak rent richting de bal. Kwak schiet op doel. Goia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - CF_Real_Madrid 5:0

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Cocoulin de bal onder controle te krijgen. Batcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Batcu geeft de bal voor. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Talpî bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpî speelt de bal door. Cheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak verovert de bal door een tackle van achteren. Kwak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Saikkonen geeft de bal voor. Gumaniuc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuzniuc. Gumaniuc roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gumaniuc kan niet meer verder spelen. Rîhlea komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Jiroutka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ortega komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 31%, CF_Real_Madrid 69%.
Sheriff Tiraspol - CF_Real_Madrid 5:0