Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Globetrobber Prutul Vladesti
Normal Tactiek T1
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 33
zwak Schieten solide
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Moscalu is nu in balbezit. Moscalu geeft de bal voor. Ţander kopt de bal weg. Klungelig pakt Franco de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:1

8e minuut.
Franco is nu in balbezit. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş rent richting de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:2

14e minuut.
Parlak met een sublieme pass. Gaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscalu verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Parlak onderschept slim de pass. Parlak geeft een hoge lob. Daar is Ţuţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:3

16e minuut.
Arivonici onderschept slim de pass. Parlak verovert de bal door een tackle van achteren. Parlak passt de bal zonder na te denken. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moscalu geeft een hoge lob. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. Brînza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:4

30e minuut.
Franco is nu in balbezit. Anatii bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco rent richting de bal. Franco passt de bal in één keer door. Ţander geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arcoş is nu in balbezit. Paal! Arcoş rent richting de bal. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:5

31e minuut.
Daar is Arivonici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aoian is nu in balbezit. Anatii is nu in balbezit. Franco onderschept slim de pass. Franco draait met de bal, schiet en ... Brînza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Alexeico met een sublieme pass. Anatii is nu in balbezit. Anatii passt de bal in één keer door. Arivonici rent richting de bal. Arivonici schiet op doel. Fatari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrobber 81%, Prutul Vladesti 19%.
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:5

47e minuut.
Beciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałusek is nu in balbezit. Beciu rent richting de bal. Beciu geeft de bal voor. Arcoş krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Beciu speelt de bal door. Parlak is nu in balbezit. Parlak passt de bal zonder na te denken. Arcoş rent richting de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Brînza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:6

49e minuut.
Cucher passt de bal zonder na te denken. Franco rent richting de bal. Manescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manescu krijgt een gele kaart. Franco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Croitorul met een snel genomen vrije trap. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:7

52e minuut.
Ţander bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţander passt de bal zonder na te denken. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Brînza bokst de bal weg. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Arcoş de bal onder controle te krijgen. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Brînza trapt de bal weg van het doel. Alexeico kopt de bal weg. Anatii heeft problemen om de bal te vangen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ... Brînza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:8

71e minuut.
Moscalu met de inworp. Parlak is nu in balbezit. Parlak passt de bal in één keer door. Arcoş rent richting de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:9

75e minuut.
Croitorul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak geeft een lange en hoge pass. Arcoş rent richting de bal. Arcoş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Brînza met een harde bal richting middenveld. Croitorul rent richting de bal. Croitorul passt de bal zonder na te denken. Ţander rent richting de bal. Ţander geeft de bal voor. Paal!

77e minuut.
Ţander speelt de bal door. Manescu heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. Brînza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:10

80e minuut.
Moscalu met een snelle inworp. Beciu is nu in balbezit. Beciu geeft de bal voor. Arcoş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Beciu kopt de bal weg. Moscalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţuţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscalu onderschept slim de pass. Moscalu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrobber 78%, Prutul Vladesti 22%.
FC Globetrobber - Prutul Vladesti 0:10