Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prutul Vladesti FC Globetrobber
T1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 17
redelijk Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Kałusek speelt de bal door. Miąskiewicz met een sublieme pass. Daar is Arcoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Ciobănaşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 1:0

10e minuut.
Godoroja bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camîsan. Camîsan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Doeltrap. Ciobănaşu met een harde bal richting middenveld. Beciu kopt de bal weg. Arcoş kan de bal niet met de borst controleren. Arcoş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Croitorul rent richting de bal. Croitorul speelt de bal door. Ţander rent richting de bal. Ţander geeft een hoge lob. Arcoş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Godoroja is nu in balbezit. Godoroja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 2:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moscalu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miąskiewicz geeft een lange en hoge pass. Croitorul bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitorul geeft een hoge lob. Ciobănaşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ţuţulescu is nu in balbezit. Ţuţulescu geeft de bal voor. Inworp. Moscalu met een snelle inworp. Miąskiewicz geeft de bal voor. Ciobănaşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Cociorba geeft een hoge lob. Eroşchin probeert de bal aan de voet te houden. Beciu rent richting de bal. Beciu geeft een hoge lob. Arcoş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 3:0

29e minuut.
Miąskiewicz is nu in balbezit. Miąskiewicz passt de bal in één keer door. Godoroja bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoroja haalt uit met een fantastische trap. Ciobănaşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 4:0

44e minuut.
Godoroja bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoroja geeft de bal voor. Ţuţulescu probeert de bal aan de voet te houden. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 29%, FC Globetrobber 71%.
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 4:0

50e minuut.
Ţander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miąskiewicz met een sublieme pass. Godoroja rent richting de bal. Godoroja draait met de bal, schiet en ... Ciobănaşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 5:0

51e minuut.
Godoroja is nu in balbezit. Anatii rent richting de bal. Godoroja verovert de bal door een tackle van achteren. Godoroja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 6:0

53e minuut.
Miąskiewicz is nu in balbezit. Miąskiewicz geeft een hoge lob. Daar is Manescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałusek rent richting de bal. Kałusek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Camîsan is nu in balbezit. Miąskiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miąskiewicz met een sublieme pass. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Ciobănaşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 7:0

72e minuut.
Ţander is nu in balbezit. Ţander geeft de bal voor. Klungelig pakt Ţuţulescu de bal. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. Ciobănaşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Godoroja rent richting de bal. Godoroja haalt uit met een fantastische trap. Ciobănaşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 8:0

73e minuut.
Arivonici speelt de bal door. Aoian heeft problemen om de bal te vangen. Godoroja is nu in balbezit. Godoroja draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Moscalu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Godoroja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoroja draait met de bal, schiet en ... Manescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 9:0

87e minuut.
Kałusek speelt de bal door. Miąskiewicz rent richting de bal. Miąskiewicz passt de bal zonder na te denken. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş schiet op doel. Ciobănaşu bokst de bal weg. Miąskiewicz rent richting de bal. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 10:0

90e minuut.
Godoroja rent richting de bal. Godoroja schiet op doel. Arcoş rent richting de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Ciobănaşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 25%, FC Globetrobber 75%.
Prutul Vladesti - FC Globetrobber 10:0