Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ranciofrs fc chisinau
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cenăuţan speelt de bal door. Cohanschi is nu in balbezit. Dornean onderschept slim de pass. Dornean haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - fc chisinau 0:1

6e minuut.
Cohanschi passt de bal in één keer door. Chedîc probeert de bal aan de voet te houden. Tulba rent richting de bal. Bejenian verovert de bal door een tackle van achteren. Bejenian schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ranciofrs - fc chisinau 1:1

13e minuut.
Chedîc rent richting de bal. Fedorenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorenco passt de bal in één keer door. Bejenian rent richting de bal. Bejenian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doroganici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohanschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cohanschi geeft een lange en hoge pass. Mereneanu is nu in balbezit. Mereneanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doroganici is nu in balbezit. Cohanschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cohanschi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mereneanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mereneanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Grigoriev speelt de bal door. Doroganici bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroganici passt de bal zonder na te denken. Mereneanu is nu in balbezit. Mereneanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Solovei probeert naar een medespeler te passen. Cohanschi is nu in balbezit. Mereneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereneanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Azim de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cohanschi passt de bal met de wreef. Berdan rent richting de bal. Berdan geeft een lange en hoge pass. Doroganici is nu in balbezit. Doroganici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ranciofrs 48%, fc chisinau 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ranciofrs - fc chisinau 1:1

54e minuut.
Cohanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohanschi geeft de bal voor. Bogdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdea met een sublieme pass. Mereneanu heeft problemen om de bal te vangen. Oniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Mamoian geeft een hoge lob. Tulba kopt de bal weg. Fedorenco heeft problemen om de bal te vangen. Chedîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedîc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mucuţa met een sublieme pass. Garneţ probeert naar een medespeler te passen. Tulba heeft problemen om de bal te vangen. Mereneanu onderschept slim de pass. Mereneanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cenăuţan kopt de bal weg. Daar is Podoleanciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorenco rent richting de bal. Podoleanciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Podoleanciuc geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Solovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohanschi onderschept slim de pass. Cohanschi geeft een lange en hoge pass. Mereneanu is nu in balbezit. Mereneanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ranciofrs 60%, fc chisinau 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ranciofrs - fc chisinau 1:1